diensten

(alle prijzen op deze pagina zijn inclusief btw)

Stemmen

Het stemmen van een piano neemt bij een bijgehouden instrument ongeveer een uur in beslag. Voor instrumenten die lange tijd niet gestemd zijn, zal er eerst gekeken moeten worden naar de mogelijkheden om het instrument weer op stemming te krijgen. De kosten voor het stemmen van de piano bedragen 90 euro, mits het om een bijgehouden instrument gaat. Het stemmen van een vleugel kost 95 euro. Uiteraard kom ik kosteloos terug mocht er iets niet naar wens zijn. Voor overige werkzaamheden geld een uurtarief van 60 euro per uur. Voorrijdkosten bedragen 30 euro.
De betalingsmogelijkheden zijn contant en per overschrijving, altijd met een factuur met BTW specificatie voor de servicegeschiedenis van uw instrument.

mechaniekOnderhoud

Al het klein onderhoud waar geen werkplaats bij nodig is kan gewoon aan huis verricht worden. Met de klant wordt overlegd wat de werkzaamheden en de kosten daarvan zullen zijn. Uiteraard worden de werkzaamheden op de factuur gespecificeerd. Prijsberekening volgens de richtlijnen van de VvPN.

Revisie

Wilt u uw oude piano of familie-erfstuk weer helemaal in orde hebben, dan kunt u altijd een afspraak maken voor het opstellen van een offerte. De piano of vleugel wordt in mijn werkplaats volledig gereviseerd. De prijsberekening is volgens de richtlijnen van de VvPN.

Taxatie

Heeft u een indicatie nodig voor de verzekering van de waarde van uw instrument of voor een mogelijke verkoop, dan kan ik een waarde indicatie of een compleet taxatie rapport verzorgen. Afspraak zonder rapport is 80 euro en met rapport 120 euro.

Piano Life Saver System

Inbouw Electronische vochtbeheersingssysteem Piano Life Saver van Dampp Chaser voor het in optimale conditie houden van uw piano of vleugel. Ideaal voor instrumenten die op plaatsen staan waar grote luchtvochtigheidsverschillen zijn. Mocht het niet duidelijk zijn of vocht het probleem is, dan kan ik voor een periode de luchtvochtigheid elektronisch registreren. Prijzen Life Saver incl. montage;

– piano 700 euro
– vleugel (tot 190 cm) 800 euro
– vleugel (van 190 / 227) 830 euro (extra verwarmings unit)

verkoop / inkoop

Heeft u begeleiding nodig bij het aanschaffen van een piano? Dan is het altijd mogelijk om mee te kijken bij een winkel of bij een particulier. Soms kan er ook bemiddeld worden bij een verkoop van een piano tussen twee klanten. Momenteel heb ik geen interesse voor het inkopen van piano’s en vleugels.